Seed szerver seedelés és letöltés?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha letöltök egy filmet seedszerverre akkor azt le kell töltenem az én gépemre vagy meg bírom ott is nézni.Továbbá ha az én gépemen lévő fájlt akarom seedelni akkor föl kell tölteni a szerverre vagy hogyan tudom ezt csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ha elég gyors a neted hozzá, akkor tudod egyenesen a szerverről nézni.
Ha a gépeden lévő filet akarod seedelni a szerverről akkor a legegyszerűbb ha letöltöd a szerverre és onnan tolod.
Mivel hogy le tudok tölteni egy 2 gigás filmet 15 perc alatt ezért nem a nettel van a probléma,egyébként 30 meabit/sec.
Itt a kérdés az hogy lehet-e filmet nézni a szerveren vagy sem.Azért írtam a kommentet mert az egyik válaszoló azt mondta hogy igen a másik pedig azt hogy nem.
Ez kb. olyan segítség mintha feldobtam volna egy érmét. :)
Röptében nem tudod nézni, szóval streamelni, mert ahhoz külön progi kellene szerver oldalról. Ha van ilyen támogatás a seed szervereden, akkor lehet nézni, de csak akkor. Minden egyéb esetben nem működik.
Gondolom valamilyen commanderrel éred el a seed szervert, rosszabb esetben a seed szerver saját webes támogató felületén keresztül. Bármelyiket is használod, és elindítasz egy filmet, a géped elkezdi letölteni egy átmeneti tárba a saját gépedre, ezzel párhuzamosan elindul a lejátszás, de már ebből az átmeneti tárból a saját gépedről (pl. c:\tmp), még ha ez kívülről nem is így néz ki, és felhasználói beavatkozásra nem vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!