T-homenál milyen wifik vannak?
Sziasztok!
Most akarok wifit rendelni, és elég tapasztalat hiányos vagyok ebben a témában.
Tudnátok linkelni egy oldalt, ahol lehet olcsó, jó minőségű wifit rendelni?? Max 6k-ig érdeklne, minél jobb minőségű legyen, és Mátészalkán legyen lefedettség.
A válaszokat előre is köszi!
Te nagyon el vagy tévedve a Wi-Fi -vel kapcsolatban. Wi-Fi lefedettség ott van, ahol a vezetékes nethez Wi-Fi router -t szerelnek. Router -t te is tudsz venni ha van vezetékes (vagy 3G-s) neted. Nem kell a szolgáltatóddal foglakoznod.
A mikrohullámú szolgáltatók is a Wi-Fi technológiát használják ugyan, de annak fogásra speciális készülék (Access Point) kell, amit ők biztosítanak.
Így van.
(Mondjuk "2 oszlopos" alatt nem tudom mit értesz, gondolom az antennák számát.)
Ha igazán jót akarsz venni, jelenleg a TP-LINK TL-WDR3600 az ár/érték bajnoka. N-es, két sávos (2,4 és 5 Ghz -es) Gigabites Switch van benne és a kettő darab USB portja fájl szerverként és nyomtatószerverként tud működni. És ezek csak a legfontosabb előnyei.
Itt az abszolút belépő szint is, ami alá szerintem nem szabad menni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!