Egy oldal mindig felbukkan ami miatt ahova fel akartam menni a neten, meg sem jelenik. Hogy blokkoljam?
ez az oldal a címsorba beírt parancsokat felülírja.
pl. beírom: www.facebook.com
erre bejön ez:
hogy blokkoljam, hogy tiltsam le?
ha más oldalt beírok, akkor is ez jön elő.
pl amikor egy nyomtatóról néztem infókat, egy pillanat, és beugrik a képbe ez az oldal, a nyomtatós meg sehol..
az oldal adataiban ilyet találtam (nem tudom segít e valamit)
Hivatkozó URL: [link]
Gyanús.
Első körben elindítanék egy víruskeresést.
Ezen kívül nézd meg, hogy a c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts fájlodban van olyan sor, ami előtt NINCS kettőskereszt. Ha van, akkor azt a sort töröld ki. Amennyiben Windows 7-ed van: Rendszergazda jog kell hozzá, szóval érdemes Rendszergazdaként futtatni mondjuk egy Jegyzettömbböt, majd azzal megnyitni). Ezután indíts el egy Parancsor-t és írd be azt, hogy ipconfig /flushdns majd nyomj egy Enter-t.
Ha ezek nem segítettek, akkor még talán meg lehet oldani a dolgot, ha a böngésző alapértelmezett keresőmotorját visszaállítod pl. a google-ra. Milyen böngészőt használsz?
Mozillában vagyok
Help
Mégvalami: Nyiss egy Parancssort és írd be azt, hogy
ping www.facebook.com
Az eredményt másold be ide (katt a Parancssor ablakának bal felső sarokban lévő ikonra, majd Szerkesztés -> Megjelölés
Ezután egérrel jelöld ki azokat a sorokat, amelyeket a vágólapra akarsz másolni. Ha megvan a kijelölés, nyomj egy Enter-t. Ezután a vágólapra másolt szöveget a Gyakorikérdések.hu hozzászólás szerkesztő dobozába a Ctrl+V billentyűzet kombinációval szúrhatod be.
kettőskereszt minden sorban van
"Ezután indíts el egy Parancsor-t és írd be azt, hogy ipconfig /flushdns majd nyomj egy Enter-t."
ezt a parancssort hova írjam be? a böngészőbe?
explorerben is ez megy
jelzem még a parancssort nem tudom hova írjam be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!