Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell használni a teszveszt?

Hogy kell használni a teszveszt?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla, de ehhez egyáltalán nem értek. A regisztrációhoz eljutottam, csak nem tudom hogy melyik lehetőséget válasszam! Ti melyiket választottátok?

Van azt hiszem egy olyan hogy a címedet meg kell adni és oda küldik az aktiváló kódot, meg van egy másik, amihez kell valami. Úgy tudom.

És hogyha kész a regisztráció, hogy lehet eladni, ill. venni valamit?

Főleg az eladás érdekelne, mert egy csomó kacatom van :)

13 éves Lány

2009. aug. 30. 17:38
 1/3 anonim válasza:

14 éves kor alatt nem regisztrálhatsz.

"1.1 A Szolgáltatás vagy a Fórumok igénybevételére Ön kizárólag akkor jogosult, azaz, felhasználói fiókot akkor hozhat létre, ha:

a) Ön elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; vagy

b) Ön 14. életévét betöltött kiskorú és a Szolgáltatás használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik"

De tegyük fel,h elmúltál 14 éves.:)A regisztrációkor valós adatokat kell megadni,név,e-mail cím,lakcím,mert a lakcímre küldik levélben a regisztrációs kódot,amivel a lakcímet ellenőrzik.Ha megkaptad, a megfelelő helyre beírod,és már adhatsz is el,addig csak vásárolhatsz.Jó tudni,h jogilag kötelezed magad a vásárlásra,tehát nem szabad össze-vissza licitálni,amire licitáltál,annál vállalod,h meg is veszed,ha te nyered.(Ezt nem azért írom,mert lenézem a kamaszokat,sajnos rengetegen szórakoznak,licitálnak,aztán eltűnnek.)

Nem tudom milyen lehetőségek közül lehet választani,csak be kell írni az adataidat,úgy tudom.

Kérdezz nyugodtan,ha valami még érdekel.:)

2009. aug. 30. 19:21
 2/3 anonim válasza:

Én 11 évesen regisztráltam! Most 12 vagyok és lány. Na szóval én azt választottam, hogy elküldjék a címemre. Mikor megkapod a postástól akkor tudod aktiválni a teszveszen vagis belépni és így tudsz eladni. Ott van egy olyen kategória a menüben, hogy eladás. Én is sok kacatomat eladtam! Sok sikert!

12/L

2009. aug. 30. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Ezekszerint a TeszVesz megbízható, semmi nem derülhet ki hogy hol lakom stb. :D

Tudom hogy kicsit nagyon félős vagyok, de azért... :D:D

2009. aug. 31. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!