Honnan tudhatom, hogy sikerült eltüntetnem az ip cimem?
Nem! A no-ip.com egy dynamikus dns szolgáltató. Ez egész másra való.
Egyébként IP címedet egyetlen módszerrel tudod eltüntetni, ha kihúzod a kábelt. Elrejteni tudod bizonyos feltételek mellett. Ha megmondod milyen feltételek mellet szeretnéd hoyg maradjon rejtve a címed, talán tudunk segíteni.
Ha a kérdésed arra irányult, hogy milyen címet lát a webszerver amit éppen böngészel, azt pl. itt tudod megnézni:
hy!
Tisztázzunk pár dolgot...Az, hogy regisztrálsz a no-ip-n az nem jelent semmit, mivel ők domain szolgáltatással foglalkoznak... szóval van egy kliensed amivel téged be lehet "tölteni" mint pl egy index.hu, csak neked valahogy így néz ki valami.no-ip.org. Ez nem rejti az IPdet, a no-ip az annyival tud többet, hogy saját IP adatbázisa van, és azt csak ő tárolja, pl ha kéred vannak olyan (fizetős) szolgáltatások, hogy tényleg takarják az IPdet és nem lehet lekérni csak tőlük, és azt védik egy kicsit.
(pl. a nyílt adatbázisokba nem lesz benne) de azt is meg lehet szerezni némi kis ügyeskedéssel (pl ping)
Ha meg akarod nézni, h fedve van-e az IPd akkor lépj fel:
ha nem írja ki jól az lehet szolgáltató hiba, mert máshova sorol a szolgáltató tartomány alapján, de ha a szoláltató passzol akkor nem fedett le semmit...
tökéletesen elfedni csak proxyval vagy VPNel tudod az IPdet, de az ingyenes változatok általában irgalmatlan lassúak.
Proxyra van egy nagy ingyenes háló, én kipróbáltam, működik, de állati lassú->
Vagy van a VPN ami pedig általában fizetős, vagy rohadt nehéz bekerülni rá, mert várólista van.
Esetleg van még az a fajta IP elfedés, h egyes oldalak betöltik neked a kérdéses másik lapot, és te közvetve kapod meg a dolgokat és nem a te IPd látszik a lehívott oldalnak...pl.: Tor ( [link] Ennek van Firefox beépülője is, ha csak a böngészésnél akarod használni...
kicsit, hosszú, kicsit zavaros, ha valami nem pontos kérdezz rá...
üdv!
ehh..összekevertem.. a proxy hálóhoz van a Tor, a sima böngészőben babrálás pedig itt van: [link]
Ez csak egy a sok közül...
Nagyon korrekt válaszokat kaptam amiket köszönök, de úgy látszik bele kell menjek a részletekbe...szoval
Nagyon érdekelnek az ilyen kis számtech trükök, és van egy haverom akivel folyton egymást "nyügözzük le" az ujonnan szerzett tudással
rátaláltam egy progira (semmi köze a weboldalakhoz vagy a webböngészőkhöz)amivel rá tudnék mászni a gépére és a saját wordjébe vagy akármilyébe tudnék irni a szeme láttára(na ezt mulja felül).... az egyetlen gond hogy a progit nem avatta szenté az egyház....maga a program javasolta ezt a tor-t (ami elsőre elég bonyolúltnak tűnik és a no ipt, mert a szolgáltató valószinüleg nem dijazná az ilyen kis hackermutatványt)...na pontositottam
A neve bifrost, és állitolag trojant készitettem vele(persze olyat ami csak felém küld információt), épp ezért nem merem használni titkositó nélkül.
Nem a haver a gond hanem a szolgáltató, még a szerződésbe is benne volt, hogy nix virus (ami már magába bűncselekmény asszem- tehát ez olyan, hogy nem verhetek meg valakit csak mert beleegyezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!