Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Folyamatosan megszakad a...

Folyamatosan megszakad a hálózatom és csak 10mb/s-al megy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Társasházban lakom és a barátaimmal építettünk ki magunk között egy hálózatot. Elő van fizetve egy nagy net aztán azt osztjuk. Olyan probléma jött elő, hogy ugyebár hozzám is jön egy utp kábel. Amennyiben a laptopomba dugom megy a net is meg a háló is 100mb-on ha átdugom az asztali gépembe akkor az szétkapcsol, keres frissít meg cseszekszik fél órát mire nekiáll működni de akkor is csak 10mb-on. Ráadásul ha ilyenkor mikor próbálkozik csatlakozni az asztali és átdugom ílyen állapotba a laptopba akkor az sem működik. ilyenkor még a swich-et is resetelnem kell. Az asztalin win7 van a laptopon xp.

2013. jan. 18. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Külön kábelt kellene a swich-ből kivezetni a gépbe.

Amúgy szerintem router lesz az és nem switch, mert annak nem kell reset.

Nincs korlátozva az a hálókártya vagy a driver-e fenn van?

2013. jan. 18. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen router, bocs. Korlátozva nincs és a driver is fent van. Az a baj hogy a laptop nem nagyon produkálja ezeket a hibákat mert arra gondoltam hogy átmegyek a másik házba a laptoppal a routerhez és egy rövid kábellel kiprobálom. Tegnap azon gondolkodtam hogy az asztali gép nem valoszínű hogy a hiba oka mert most cseréltem le az egészet és már az előzővel is ezt csinálta, úgyhogy vagy kábel vagy router. A routernél nem lehet valami beállítás ami ezt okozhatja?
2013. jan. 19. 09:16
 3/3 anonim ***** válasza:
próbálj ,meg a routeren egy firmware frissítést csinálni.
2013. jan. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!