Hogyan lehet a gmail-ba a fiókomat úgy módosítani, hogy a személyes nevem helyett a cég neve jelenjen meg, mint küldő?
Figyelt kérdés
Először sikerült is beállítani a cég@gmail.com-ra, de írtak a gmail-tól, hogy rendszerük problémát talált, és azonnal egy személyes nevet adjak meg, mert törlik a fiókomat. Ezt megtettem, de kértem tőlük segítséget, hogyan változtathatnám meg a cég nevére. Erre 3 napja nem kaptam választ. Én nem mint személy küldök levelet vagy választ, hanem a cég nevében.2013. jan. 18. 10:57
1/5 anonim válasza:
Azért nem engedik , nehogy vissza élj vele. Valamirevaló cég nem gmailos mélcimet használ. Ha meg mégis akkor old meg úgy ,hogy ne legyen annyira feltünő és ne tudjanak rosszra gondolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Mit javasolsz?
Esetleg milyen más levelezési szolgáltató jöhetne szóba?
Tudnál segíteni?
2013. jan. 18. 11:07
3/5 anonim válasza:
Beregisztrálsz újra a cég nevével nem?
4/5 anonim válasza:
Egy cégnek céges címe szokott lenni, ami nem gmail-es nem freemail-es stb. (persze van kivétel, olykor-olykor kis cégek)
cég@cég.hu nagy cégnek ez alapvető.
Illetve multi cég esetén több cím is nyelvtől függően : cég@cég.hu cég@cég.ru cég@cég.uk ... stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ez egy kis magánvállalkozás, és azért gondoltam, hogy a gmail-os jó lesz, de majd keresek valakit aki megszerkeszti az email címet.
2013. jan. 18. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!