Hogyan tudom kiiktatni a T-homeos routerem?
Figyelt kérdés
Van egy ADB A4201G-s routerem, amin sehogy sem tudok portot nyitni. Tunnglehoz szerettem volna, nyitottam portot, engedélyeztem az UPnP-t és állandósítottam az ip-m, de a port nem máködik. Azt mondta a T-home szervízes hogy be tudnám állítani azt is hogy a TP-link routerem tárcsázza a kapcsolatot. De gondoltam erre nem lesz szükség úgyhogy meg sem kérdeztem hogy kellene ezt csinálni. Viszont úgy néz ki nincs más megoldás. Tunngle-n így most sok embert nem is látok, és fél óra játék után le is dob az internetről, és csak gép újraindítással lesz megint netem! A routerhez nem is kell hozzányúlnom. Ez nem tudom mit jelenthet... Kérlek segítsetek!2013. jan. 17. 12:41
1/2 anonim válasza:
Ha nem nyúlsz a routerhez, akkor hol nyitottál portot?
2/2 A kérdező kommentje:
Azt hogy nem nyúlok a routerhez, azt arra írtam...hogy elmegy a netem, és a routert nem kell újraindítanom(vagy kihúzni) ahhoz hogy a számítógépen újra legyen internet, csak az segít rajta ha a gépet indítom újra.
2013. jan. 17. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!