Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan mobilinternet...

Létezik olyan mobilinternet csomag, ahol nem kell hűségnyilatkozatot aláírni és korlátlan adatforgalmú? Ha igen, hol és mennyiért?

Figyelt kérdés
Eddig olyat láttam, hogy 1,2,4,9 és 15 GB-os adatforgalmú mobilinternet... félek, hogy ez viszont nem lesz elég, ha nem csak mondjuk email-ezésre használom a netet. :S

2013. jan. 16. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szerződésüket ők maguk sem tartják be...
2013. jan. 17. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Félig létezik ilyen csomag a Telenornál, a neve Mobile Online Flexy.

Ennek a havidíja 5599 Ft

A telenor képviseletekben, illetve a szerződési partnereknél rendelhető meg, hűségidő nélkül is.

Ennél a csomagnál korlátlan a böngészés és az e-mailezés, azaz bármennyi weblapot megnézhetsz vele.

Egyéb forgalomtípusra 1,5 Gb-ot ad hetenként, ebbe pl. a fájlletöltések, a Skype, a YouTube vagy a webrádió tartozik. Ha ezt túlléped, 32 Kbit/s-ra lassítják az egyéb forgalomtípust, de elvileg a böngészést ilyenkor sem lassítják. Addig tart a lassítás, amíg az elmúlt 7 nap egyéb forgalmi típusának az adatforgalma 1,5 Gb alá nem megy.

Nem támogatott forgalomtípus a torrent, az minden időszakban 32 Kbit/s sebességű.

Sajnos ténylegesen korlátlan adatforgalmú mobilinternet nem létezik, azaz nincs olyan csomag, amivel annyit tölthetsz le, amennyit szeretnél. Csak olyan van, amit a keret túllépése után lassítanak, de úgy nem sokra tudod használni.

Ja, ADSL is rendelhető hűségidő nélkül, csak úgy nem ingyenes a bekötés, és magasabb a havidíj.

2013. jan. 18. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a telenoros oltári lehúzás ám!

Forgalmi díj 5 Ft/Mbyte

Ami egy cseppet drága.

2013. febr. 16. 13:37
 14/14 sanyika007 ***** válasza:
Nekem korlátlan mobilinternetem van! Pannon Internet Éjjel-Nappal csomag volt a neve. A probléma ott indult, hogy 5700 Ft befizetése után is nagyon lassú volt a internet és ez gyakorlatilag állandósult jelenségnek tűnt. 3 hónap után meg untam és utána néztem, hogy milyen lehetőségeim vannak, ha fel akarom a szerződést bontani. Nem lehet meg úszni a fizetést!!! De, a nemzetközi és Uniós jogok viszont segítségemre voltak. Meg hát tisztában kell lenni az olyan fogalmakkal, mint Kilobit (KBit) vagy Kilobyte (KB)Megabit (MBit)Megabyte (MB) A lényege, hogy a sebesség olyan lassú volt 20 kbit/s hogy a Gmail, Hotmail szerver simán levágott. Ezek után 3 hétig bújhattam a jogi adatárakat, és készítettem egy 2 oldalas beadványt, melyben 10 millió Ft kártérítési igényt foganásitok a Pannonnal szemben. A következő hónapban már jött is a levél, melyben azt kérték hogy adjam vissza a ketyeréjüket és az előfizetésemet megszüntetik.. Természetesen nemet mondtam és éltem a jogommal. Ezek után a helyzet 1 hét után rendeződött, mert a netem azóta nem lassult be. havonta 60-120 Gb adatot töltök le 700-900 Kb/s sebességgel.
2014. szept. 18. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!