Mi a fenét csináljak hogy végre menjen?!
Figyelt kérdés
március óta csinál olyat a net, hogy megáll, és mikor újraindítom a modemebt villog a cabel link..
volt 1-1 hét mikor semmi baja nem volt, de ált. reggel 9től este 10ig.. 10 percenként elmegy..
most jó volt kb 2 hétig, semmi baja nem volt, de ma reggel laptopon nem volt net, a rútert újraindítottam ment.. de azóta megint ezt csinálja.. tök idegesítő, filmet töltenék, fél6 óta töltöm, és 76%on van, mert folyamatosan megállt a net..
próbáltam már, hogy kikapcsolom a gépet, kb 5 percre kihúzom a modemet és a rútert is.. visszadugom és vissz a gépet... hát nem lett jobb :(
2009. aug. 29. 21:07
1/1 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problemam. Hivd fel a szolgaltatot, hogy csereljek ki a modemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!