Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez a Schoolfeed?

Mi ez a Schoolfeed?

Figyelt kérdés

Látom, hogy a Facebook-os ismerőseimtől elkezdtek valami értesítések érkezni ezzel kapcsolatban de nekem bőven elég az az idő, amit a Facebook elvesz tőlem, messze kibírom mindenféle francos újdonság nélkül, szóval nem nagyon szántam még rá az időt, hogy egyáltalán megismerkedjek vele.

Valaki tudna róla mondani valami velőset dióhéjban?

2013. jan. 14. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem ismerem az alkalmazást, szóval most a 2. google találat alapján írom az alábbiakat.

Valami közösség építő akármi középiskolások számára. Dióhéjban. Teljesen felesleges.

A cikk szerzője óva int tőle mindenkit. Ez persze az ő véleménye.

2013. jan. 14. 16:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Eh, egészségére szerintem is annak, akinek ennyi feles szabadideje van még amellett, hogy a Facebook-ot is orrba-szájba nyomja naphosszat. És tök jó, hogy olyanok adnak hozzá a középiskolai csoporthoz, akik vagy csak egyszer hallották a nevemet maximum, másrészt pedig nem képesek utánanézni, hogy már 20 éves vagyok, szóval vajmi kevés keresnivalóm van középsuliban.

Édes egem, mert a Facebook nem volt elég, muszáj volt még mellé valami plusz hülyeség -.-

2013. jan. 14. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!