Facebookon most már ezt nem lehet beállítani?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt, hogy be lehetett állítani, hogy aki nem az ismerősöm az ne tudjon üzenetet írni, de ez eltűnt és ,,ismeretlenek" írogatnak. Vagy áttették ezt a beállítást máshova? Ha igen, hova?2013. jan. 13. 21:09
1/4 anonim válasza:
A kezdőlap melletti ikonra rákattintasz (Adatvédelmi parancsikonok)
-ki láthatja a dolgaimat
-ki léphet velem kapcsolatba
majd a: -Kiknek az üzeneteit szeretném látni a bejövő üzenetek között. Szigorú szűrés melletti kőrt bejelölöd.
Így csak az ismerőseid tudnak majd üzenni neked.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez csak annyit csinál, hogy nem jeleníti meg az ismeretlenek üzeneteit, de attól még tudnak írni. Eddig úgy volt, hogy az adatlapon nem volt ,,üzenet" gomb a nem ismerősöknek.
2013. jan. 15. 17:23
3/4 anonim válasza:
Mivel megtaláltam ezt a kérdést, nem teszem fel mégegyszer. Nekem nem működik, van két profilom, és egymásnak nincsenek ismerősnek bejelölve. Beállítottam ahogy írtad, beléptem az egyikkel, megkerestem a másikat. De mégis látszik a másik profilomon az Üzenetek gomb! Már régóta próbálgatom, eddig sikertelenül.
4/4 anonim válasza:
A szigorú szűrés alól is vannak kivételek. Itt olvashattok róla: [link]
Egyébként azt olvastam, hogy Amerikában azt is bevezették, hogy ha fizet az illető 1 Dollárt, bárkinek írhat üzenetet... Baromira jó, semmi magánélet. Rühellem vadidegenek üzeneteit megkapni, főleg, ha egy fontos levelet várok, és megörülök az értesítésnek, erre megnyitom és azt látom, hogy egy random ember küldi a számomra érdektelen levelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!