Kaptam egy TP-LINK TL-WR740N router-t. A telepítési útmutató azt írja, hogy menjek fel a 192.168.1.1 oldalra, de amikor beírom nem írja ki az oldalt, ahol tudnám telepíteni. Hogyan kell megcsinálni a telepítést?
... én a régi 841ND routeremmel jártam így, a gyártó V7 111228-as firmwarefrissítéssel megváltoztatta a 1.1-es címet 0.1-re. Né meg b@sztam elolvasni a honlapjukon a leírást, és egy fél délutánon keresztül emlegettem a magyarok összes istenét.
Egyébként: [link]
Ajánlom a videot!
wifi: csatlakozás kábelen -> böngészőbe router ip-cím beír -> felhasználónév, jelszó, router menübe belép -> wireless -> wireless settings: Enable Wireless Router Radio kipipál. Enable SSID broadcast kipipál.
"Wireless Network Name" beír (tetszőleges).
Ezután: wireless security -> WPA/WPA2 - Personal kijelöl. "Version" legördülő menüből WPA2-Psk kiválaszt, "PSK Password" mező kitölt (tetszőleges). Save (legalul).
Ezután: system tools -> reboot -> reboot gomb megnyom.
Vársz, míg újraindul.
Kábel kihúz. Windows wireless hálózatokat keres (amennyiben a wireless adapter létezik, és engedélyezve van). Fellelt hálózatok közül saját kiválaszt, csatlakozik, a router wpa2-psk mezőjébe korábban beírt jelszót most ide beírod. Vársz, míg csatlakozik. Böngészőt elindítod, netezel, örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!