Ezeket az adatokat hogyan lehet törölni a böngészőből?
Figyelt kérdés
(Chrome-ot használok) Szóval az van,hogy felmegyek pl.YouTube-ra és ahova be kell írni(bejelentkezéskor) az e-mail címet,mikor oda viszem bele a kurzort akkor kiad 2-3 e-mail címet amiket korábban beírtam már és megjegyezte(nyugi,nem törtem fel senkiét,hanem van legalább 3 google accountom,több okból kifolyólag,ez most nem számít) Hogyan lehet azt megcsinálni hogy csak a 1 darab e-mail címet adjon ott ki? Tehát ha beírom oda az e-mail címem kezdőbetűjét("m")akkor kiadja mind a 3-at ami azzal kezdődik. Már csak 1 e-mailt akarok használni azért lenne erre szükségem.Kitöröltem már az összes böngészési előzményt,gyorsítótárat,cookie-k de még így sem jó :/2013. jan. 13. 05:26
2/2 A kérdező kommentje:
Rávittem az egeret,megnyomtam a delete gombot és nekem semmit nem csinál. Nembaj közbe rájöttem hogy a beállításoknál kell kikapcsolni ezt: "Az Automatikus kitöltés engedélyezése az internetes űrlapok egyetlen kattintással történő kitöltéséhez."
2013. jan. 13. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!