Miért nem tudok a system32 mappába másolni/felülírni?!
ha csökkentett módban sem megy a felülírás, vszínű használja a Windows (használatban van) előbb le kelleene állítani. KONKRÉTAN melyik fájlról van szó?? (pontos megnevezés+fájvégződés???)
(Jobb klikk!, Tulajdonságokban nincs írásvédettség?), amit el kell előbb távolítani.
A rendszer gazda én vagyok! Tisztelt 2.! Ezek a fájlok azok:
*Oobfldr.dll,
*shell32.dll
*timedate.cpl
Szia.
Ha Win7-es akkor :
Windows 7-ben két mappa alapértelmezetten csak rendszergazdai jogokkal irható (Tehát irásvédett - hiába vagy rendszergazda)
1. Program Files
2. Windows
(Ha 64 bites win 7-ed van, akkor gomndolom még a "Program files (x86)" mappa is ide tartozik)
Megoldások :
1. Inditsd Rendszergazdai jogokkal azt a programot amivel másolni szeretnél : Jobb egér a programon és a megjelenő menűből: Futtatás rendszergazdaként. (vagy CTRL + SHIFT és program inditás - Explorer vagy TC)
2. Húzd le az UAC-t és ugy próbáld :
Start menű - Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Felhasználói fiókok felügyeletének módositása
Kép : [link]
3. Ha a fenti két verzió nem működne akkor win 7-es telepitőről bebootols számnitógép javitásban inditasz egy parancssort és megpróbálod ugy a másolásokat.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!