Mi lehet a gond a routerral? +kép
Mindjárt megőrülök.
Szóval tegnap vettem egy Tp Link TL-WR841ND wifis rutert,de nem megy netet csiholni rajt.PPPoE-n szépen megy minden mint a karikacsapás,bagatell dolog elronthatatlan,szépen kapcsolat típusa felh.név jelszó stb. oké minden az utolsó lépés utolsó pipájáig.
És ott ez fogad: [link]
Mi lehet a gond?Segítsetek légyszíves!
Természetesen be van dugva.
Értem,az üzenetet(nagyjából)csak nemtudom mit kéne csinállni.Ha összeköttetési gondja lenne,nem jutnék el eddig mert az első lépcsőben ellenőrzi ezeket és nem engedne tovább(check network connection)
Nem értem :(
Nem jó,megcsináltam már webről is többször.Quick Setuppal-is meg külön-külön is(!).
Mindent beírok elmentek,megcsinálok,már csak a netezés hiányzik...
Jelet tuti h ad a router mert a tv,meg a laptopok látják,be is írom a jelszót föl is megy csak ilyen klasszikus felkiáltójeles kapcsolat lesz "nincs internetelérés" címszóval.Még küldött és fogadott adat is van,tényleg minden jónak tűnik.
És visszateszem a vezetékset egyből jó megint.
Rossz lehet a router?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!