PayPal számlámra nem tudok belépni, hogyan tudnám megoldani?
Please make sure you enter your email address and password correctly. If you still can't log in, please see the Troubleshooting Tips below.
Próbáltam e jelszóemlékeztetőt,mert küld egy e-mailt rákattintok és a titkos kérdéseket adja be amiket nem vettem sajnos komolyan és nem tudom már miket írtam.
Pedig ebből csak az jön le, hogy vagy az emailcímedet nem írtad be jól, vagy a jelszót...
Esetleg írj nekik, hogy ebben az esetben mit lehet tenni, hisz nyilván hozzá van linkelve a kártyádhoz a paypal számla, így még újat se enged csinálni elvileg.
Sziasztok!
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.
Megoldódott a problémám, felhívtam őket, és segítőkészek voltak, kértek egy e-mail címet és pár személyes adatot,hogy ellenőrizzenek, természetesen angolúl,majd lediktáltak 5 számjegyet és küldtek egy e-mailt linkkel együtt., A linkben kérték ezt az 5 számot, hozzáteszem nem sokat tudok angolúl,de ténylge normálisak voltak. Amire figyelni kellett, hogy az e-mail címet betűzni kellett, aminél elvéreztem,majd gyerekmódra megadtam.
Szia milyen számot hívtál fel? mert sajnos nekem is ugyan ez a problémám mint neked volt
. :(
hali
nekem is ugyan ez volt baj....írtam nekik egy emailt...másnapra válaszoltak is!
írták,hogy töröljem a gyorsítótárat és a cookie-kat és már működik is! ;)
próbáljátok ki ti is!
nekem ez segített! (chrome böngészőnél)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!