Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PayPal számlámra nem tudok...

PayPal számlámra nem tudok belépni, hogyan tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban valamilyen úton-módon nem tudok belépni a paypalba, jelszó nem lett átírva és nem enged be, közbe, írtam a paypalnak de visszaírják,hogy válaszoljak a titkos kérdésre, amit nem tudok. Mi a teendő?

2013. jan. 11. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lett átírva a jelszó, akkor belépésnél mit ír ki pontosan? Mi a hibaüzenet?
2013. jan. 11. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Please make sure you enter your email address and password correctly. If you still can't log in, please see the Troubleshooting Tips below.

Próbáltam e jelszóemlékeztetőt,mert küld egy e-mailt rákattintok és a titkos kérdéseket adja be amiket nem vettem sajnos komolyan és nem tudom már miket írtam.

2013. jan. 11. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Pedig ebből csak az jön le, hogy vagy az emailcímedet nem írtad be jól, vagy a jelszót...

Esetleg írj nekik, hogy ebben az esetben mit lehet tenni, hisz nyilván hozzá van linkelve a kártyádhoz a paypal számla, így még újat se enged csinálni elvileg.

2013. jan. 11. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget, nekem is ez a bajom és fogalmam sincs,hogy mi történhetett, mert azért nem vagyok olyan okos,hogy ne emlékezzek egy jelszócseréről, illetve, ha kicseréli esetleg valaki, akkor kapnák arról e-mailt.
2013. jan. 11. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak bosszantani, de ha feltörték/kitalálták a jelszavadat és lecserélték, akkor arról semmilyen üzenetet nem kapsz. Valahogy le kéne tiltatni azt a paypal accountot, mielőtt a pénzedet kezdik mozgatni (ha tényleg fel lett törve).
2013. jan. 12. 13:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat.

Megoldódott a problémám, felhívtam őket, és segítőkészek voltak, kértek egy e-mail címet és pár személyes adatot,hogy ellenőrizzenek, természetesen angolúl,majd lediktáltak 5 számjegyet és küldtek egy e-mailt linkkel együtt., A linkben kérték ezt az 5 számot, hozzáteszem nem sokat tudok angolúl,de ténylge normálisak voltak. Amire figyelni kellett, hogy az e-mail címet betűzni kellett, aminél elvéreztem,majd gyerekmódra megadtam.

2013. jan. 14. 18:00
 7/9 anonim válasza:

Szia milyen számot hívtál fel? mert sajnos nekem is ugyan ez a problémám mint neked volt

. :(

2015. dec. 2. 16:45
 8/9 anonim válasza:

hali

nekem is ugyan ez volt baj....írtam nekik egy emailt...másnapra válaszoltak is!

írták,hogy töröljem a gyorsítótárat és a cookie-kat és már működik is! ;)

próbáljátok ki ti is!

nekem ez segített! (chrome böngészőnél)...

2016. nov. 3. 19:12
 9/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló a probléma azzal a különbséggel, hogy fura mód csak az egyik oldalon nem engedi a jelszót elfogadni a többin igen.
2018. febr. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!