Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok tp-linket bekötni...

Öregem kérdése:

Hogyan tudok tp-linket bekötni hogy csak wifire használjam?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem dugsz bele kábelt.
2013. jan. 10. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

"köszönöm!kicsit agg vagyok,kezdő.adsl upc internetem van,jól működik.a routterrel csak wifizni szeretnék úgy hogy a netet továbbra is a modemről használjam.lehet?ugyanis 3 napja kínlódok.lemezről beállítottam a routert,volt wifi a mobilon,de az xp-n nem jön az internet,csak tárcsáz.valami konkrét beállítást kérnék.bocsi amiért értetlen vagyok."

Mivel erősen tudásbéli hiányod van én azt javaslom, hogy keress valakit, aki már látott hálózatot és állíttasd be vele. Lehet, hogy valaki sok türelemmel és precizitással leírja, hogy kell beállítani ezeket, de a sikerre elég kevés esélyt látok.

2013. jan. 10. 10:40
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Az XP -ről törölni kell az ADSL kapcsolatot illetve ellenőrizni, hogy a hálózati kártya automatikusan kér-e IP címet router -től.

Start --> Futtatás.. -->írd be: ncpa.cpl

Nyomj OK -t.

Töröld az ADSL kapcsolatot (kijelölöd és delete -t nyomsz)

Ez után jobbkatt a helyi kapcsolat ikonjára --> tulajdonságok.

Megkeresed a TCP/IP protokolt a listából, kijelölöd, majd tulajdonságok..

Megnézed, hogy a címkérés automatikus-e, ha nem azzá teszed. Utána lennie kell internetnek, ha vezetékesen vagy összekötve a routerel.

2013. jan. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!