Kollégiumok hálózata, szervere?
Figyelt kérdés
Egyszer voltam fent egy havernál aki beirt valamit a>>start>>all programsnál levo kis ablakba valamit és feltudod menni egy serverre.
Kerdesem,ha wifivel oda megyek egy ilyen kollegium melle akkor en is betudok jelentkezni,ha wifin vagyok...?hogy mukodik ez
2013. jan. 9. 23:16
1/8 anonim válasza:
" egy ilyen kollegium"
egy milyen kollégium?
2/8 A kérdező kommentje:
Szlovák,...szoval nem hiszem,hogy lenyeges :) melyik.
2013. jan. 9. 23:42
3/8 anonim válasza:
nem az erdekelt hogy melyik csak nem igazan ertem a kerdest, pontosan mi hogy mukodik
4/8 anonim válasza:
Mivel a kérdésből látszik, hogy kb semmit nem tudsz róla, hogy milyen szerver, milyen kapcsolattal, ezért nem, nem fog menni.
5/8 A kérdező kommentje:
Azt kerdem kb. hogy mit kell tudni hozza ...
2013. jan. 10. 08:11
6/8 anonim válasza:
de mihez a jó ég áldjon már meg
MIT akarsz csinálni??
7/8 A kérdező kommentje:
Ezeken a szervereken pdf,word dokumentumok,jpg-k vannak fen .Elozo evi dolgozatok stb...
2013. jan. 10. 12:37
8/8 anonim válasza:
kollégiumfüggő..
attól függ, ha csatlakozik az internethez a szerver (már miért ne), akkor el tudod érni kívülről is
milyen szerver, ftp/http?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!