A Google Chrome keresőmotorjába hogyan tudom beállítani a Google-t?
Egy hülye bővítmény került elő, fogalmam sincs, hogy honnan, de már töröltem, a programokból is. Mégis a keresőmotorban az szerepel.
A beállításokban a keresőmotor kezelésében nem tudom törölni, mert nem mutatja az x-et. A google chrome-ot már felvettem, de azt viszont nem tudom beállítani alapértelmezettként, mert nem mutatja. Most akkor hogy is van ez?
Mit csináljak???
Jobboldalt felül a sarokban 3 rövidke vizstzintes vonalra klikk
Legördülő menűben Beállitások
Bejön a Beállitások ablaka
Itt Keresés és beállitod, hogy a böngésző melyik keresőmotort hassználja, azaz a fülecskén keresztül kijelölöd a Google-t
Ezt szeretném csinálni Én is, de mindegyiknék kiírja, h beállítás alapértelmezettként, csak a google-nél nem. Pedig felvettem..
Idegroncs vagyok már.
Egyáltalán, hogy került fel bővítmény, amikor nem telepítettem semmit??
No figyu. Vannak programok, amikor azokat letöltöd, akkor nemcsak a programot töltöd le, hanem ha hozzá kapcsolt marketing marhaságokat /pl. ask, stb/, mert elfelejted kivenni a pipát belőlük és észre sem veszed, hogy azok is letöltődnek. Ezek pedig legtöbbször elállitják a Gooogle klasszikus kezdőlapját és mindig ők jelennek meg.
kezdőlapként.
Ha igy van, ird meg mi az ahogy irod, az a "bővitmény", mert attól meg kell szabadulni, majd a Google kezdőlapját ujra a Google keresőmotorjára beállitani.
Kevés, ha csak a progikból törölted, más utjai vannak a törlésnek.
Gondolom Google Chrome böngészőt használsz., a kérdésed erre utal.
ChatZum a neve.
Köszi!!
Két utat javaslok:
1./ Ez a könnyebb: Csinálj egy rendszervisszaállítást egy korábbi időpontra, amikor még nem jelent meg ez a fránya bővitmény. E művelet során csak azok a programok fognak letörlődni, melyeket azóta letöltöttél.
2./ De ha igy nem menne, az alábbi weblapos magyarázattal is eltávolithatod. Szépen le vannak írva a lépések, ez az ut se lehet nehéz. Forditóval forditsd le és olvashatod, hogy egyes programok letöltésének melléktermékeként sikerül letölteni, ezért kell figyelni minden letöltésnél. Benne minden böngésző esetére le van irva, hogyan törölheted:
Sok sikert!
Még ezt is találtam neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!