Miért nem tudok kapcsolódni az internetre? Létezik olyan, hogy mondjuk a routerünk meg a hálókártyám nem jók egymáshoz?
Figyelt kérdés
Van egy netbookom, amivel az itthoni internetünkre szeretnék csatlakozni. Wifivel próbáltam, de hiába látja a hálózatot, szinte mindig kiírja, hogy nem tudott csatlakozni, de az okát sose találja, minden jól működik elvileg. Nagyon ritkán fölenged, de általában nem. Vezetékessel meg általában működik, de előfordul, hogy nagyon lassú vagy nem hozza be az oldalakat. Apámék szerint a gépem rossz, mert a többiek gépén rendesen működik a net mindig. Viszont szerintem nem lehet a gépemmel baj, mert máshol, pl. suliban vagy ismerősöknél az ottani netet tudom használni, csak egyedül az otthoni nem enged fel. Próbáltam már újratelepíteni, másik windows verziót is raktam rá, de ugyanúgy rossz. Mi lehet a gond?2013. jan. 9. 13:04
11/12 anonim válasza:
Még annyit megtehetsz hogy kikapcsolod a wifi résznél az automatikus kapcsolodást
12/12 A kérdező kommentje:
Azt is megpróbáltam már. Újratelepítettük a windowst is, 2 különböző lemezről, de mindegyik után ugyanezt csinálja. Ha elviszem a netbookomat szervízbe, meg tudják mondani, mi a baja? Vagy kell hozzá a router is? Apám nem engedi, hogy elvigyem a routert, vagy hogy ide hívjak szervizest, szerinte vigyem el csak a gépem.
2013. jan. 13. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!