Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet szolgáltatót szeretné...

Internet szolgáltatót szeretnék váltani, de nem tudom, hogy milyenek és hogy melyikbe menjek? Olyat kéne írni ami tud még televíziót és vezetékes telefont szolgáltatni, és a felsoroltaknál melyiket ajánljátok.

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 11:09
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Én is néztem a Diginek a honlapját,csak az a baj ahol én lakok 3.kerületben ott szerintem nem elérhető a Digi szolgáltatása,ahogyan néztem.

Most ilyenkor mit csináljak?

2013. jan. 15. 19:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Hívd föl őket és kérdezd meg! A mi utcánk sem szerepel a listájukban a honlapjukon, de láttam, hogy az oszlopra behúztak egy kábelt és szereltek egy digis dobozt, ezért felhívtam őket. Telefonon keresztül egyből meg is tudtam rendelni. Egyébként a 2 éves hűségidőd lejárt már?
2013. jan. 15. 21:14
 23/26 A kérdező kommentje:

Oké,akkor felhívom őket.

A hűségidő már lejár szerencsére,azért is érdeklődöm ennyire.

Ha tv szolgáltatást is szeretnék akkor te melyiket ajánlod mellé analóg,digitálist vagy műholdast?

2013. jan. 15. 23:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Bár nem használok kábel tv-t, de szerintem a digitális a megfelelő. Én csak a földi digitális adást nézem (ingyen van), mert nem vagyok hajlandó a sok reklámért még fizetni is. Ha filmet akarok nézni, egyszerűen leszedem a netről. Egyébként milyen neted van? ADSL, vagy kábel? Csak azért, mert a T-home, most egész jó áron adja a kábelnetet! 20/10Mbit, 3.190/hó egy év hűséggel.
2013. jan. 16. 00:12
 25/26 A kérdező kommentje:

Mi a különbség a digitális és az analóg között?

Mert az analogot ingyenesen bekötik,de a digitálist már pénzért meg kell venni egy készüléket vagy bérelni lehet.

Mert ugyebár van még az SD meg a HD digitális adások is de annak még drágább az ára,de miben különböznek ezek?

A netem ADSL-es.

Miben különbözik az ADSL a kábel nettől?

Küldesz linket,mert én most nézem a t-home honlapját,de én drágábban láttam.?

Köszi az eddigi sok segítséget is!

2013. jan. 16. 21:02
 26/26 anonim ***** válasza:

Magyarországon jelenleg kétféle földi sugárzás (azaz szoba, vagy tetőantennával, ingyen fogható) van. Az analóg és a digitális. Az analóg egy nagyon régi technika és már nem felel meg a mai követelményeknek, ezért 1-2 éven belül teljesen meg fog szűnni. A digitális, egy teljesen korszerű technika, amely akár full HD minőségű műsorok sugárzására is alkalmas. A kábel tv-nél ugyanez a helyzet, mivel az analóg meg fog szűnni, nincs értelme foglalkozni vele. (Szerintem!) A digitális adás vételéhez, megfelelő TV készülék is kell. A mai LCD, LED, Plazma TV-k, mind tudják ezt a formátumot, viszont a régi TV készülékekhez kell egy átalakító, ami a digitálist visszaalakítja analóg jellé.

Az ADSL telefonvezetéken keresztül kapcsolódik az internethez, a kábel pedig értelemszerűen a kábelTV hálózaton keresztül. Azt hiszem a kábelen nagyobb sávszélesség érhető el és nagyobb a feltöltési sebesség is, viszont ha sokan használják egyszerre, akkor belassulhat. Volt már kábelnetem, de ilyet nem tapasztaltam. Talán lakótelepeken fordulhat elő.

Megnéztem ismét a T-home árait és a harmadik kerületben valóban jóval drágább a szolgáltatás. Ez valószínűleg a Digi miatt van. Itt kénytelenek levinni az árakat, különben mindenki a Digihez pártolna. Én azt szoktam csinálni, hogy egy éves szerződést kötök és évente váltogatom az ADSL-t és a kábelnetet. Ennek az a lényege, hogy így minden évben új ügyfélnek számítok (nem szolgáltató váltónak) és így megkapom az új belépőknek járó kedvezményeket is. Persze, ha nem éri meg, akkor nem váltok és aláírok újabb egy évet, ott ahol épp vagyok.

2013. jan. 16. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!