Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hol tudom megnézni...

Facebookon hol tudom megnézni az összes fényképalbumomat?

Figyelt kérdés

Megnyitom a fényképeket, kiírja, hogy van 23 albumom, de csak 15-öt látok. A többit hogy tudom megnézni? Nincs semmi olyan a lap alján, amivel lejjebb tudnám nyitni a galériát.

Se az enyémet, sem az ismerőseimét nem tudom megnézni.

2013. jan. 8. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ha vársz egy kicsit, az összes betöltődik?
2013. jan. 9. 13:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem töltődik be. :( Még csak nem is jelzi, hogy töltene.

De más is panaszkodott erre, tehát nem csak nálam probléma.

2013. jan. 9. 15:44
 3/7 sztrecskó válasza:
A facebook tescós minőség. Ilyen is marad. Ne csodálkozz rajta.
2013. jan. 22. 00:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom. Csak a telefonon lévő FB.alkalmazás mutatja az összes albumot. Gépen pedig sehol.
2013. jan. 25. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Most figyeltem fel egy olyanra, hogy az albumjaim alján vagy, hogy "továbbiak mutatása". Próbálj rányomni, hátha a többi is előjön.
2013. jan. 26. 12:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem találok olyat. :O Album alján nekiáll tölteni, mintha mutatni akarná a többit, de én várhatok azzal 2 napot is, csak nem mutatja őket.
2013. jan. 27. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, megnéztem, és ez a további albumok mutatása nagyon apró betűkkel(!) csak abban az esetben jön ki, amikor az egyik albumban bennevagyok. Ha így sem jönnek ki, sajnálom, nekem ez megnyitja a többit.
2013. jan. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!