Miért jelenik meg a stats-top.com oldal? Segítesetek légyszi!
Figyelt kérdés
Elindítom a Firefox-ot, felmegyek egy oldalra és azon belül ha rákattintok valamire (pl. filmes oldalon egy filmre, vagy facebookon egy ismerősöm adatlapjára) tehát ha egy másik oldalra kéne átnavigálnia, akkor épp hogy csak betölti azt az oldalt helyette bejön ez a stats-top.com. Hogyan tudnám ezt eltünetetni? És miért jött? Segítsetek légyszi mert semmit nem tudok csinálni így!2013. jan. 8. 17:16
1/7 Oisztrosz válasza:
Ez engem is érdekelne. Nálam is ugyanez a helyzet. Lehet, valami vírus.
2/7 Pandici válasza:
Egy másik böngésző (Chrome) telepítése oldotta meg a problémámat. Nekem ez segített. Továbbra sem tudom, hogy miért csinálta. Érdekelne.
3/7 A kérdező kommentje:
végül sikerült megoldanom a problémát. Nem segített sem a rendszervisszaállítás vagy a Firefox frissítése. Szóval letiltottam a a stats-top.com-ot a rendszerben. És azóta nem jelent meg egyszer sem! Ha segítség kell szóljatok és zívesen elmagyarázom hogyan sikerült!
2013. jan. 10. 19:55
4/7 Oisztrosz válasza:
Le tudnád írni, hogy sikerült megoldani?
5/7 A kérdező kommentje:
Persze.
Start/Sajátgép/Helyi lemez/Windows/system32/drivers/etc/"hosts" fáj.
Nyisd meg jegyzettömben.
itt tudsz letiltani weblapokat.
közvetlenül az 127.0.0.1 localhost alá írd be az oldalt 5 féle képpen.
127.0.0.1 stats-top.com
127.0.0.1 www.stats-top.com
127.0.0.1 [link]
127.0.0.1 [link]
127.0.0.1 [link]
ezután mentsd el, hosts néven uyganígy de ne (szövegfájl) txt-ben, hanem fájlban (minden fájl.
Nekem így működött.
remélem segíthettem. :)
2013. jan. 11. 17:31
6/7 Pandici válasza:
Firefox böngésző:
1. Eszközök menü
2. Kiegészítők
3. Kiterjesztések
Ebből a listából kell eltávolítani
7/7 Oisztrosz válasza:
Köszönöm a segítségeket! :D Sikerült! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!