Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook, Iwiw. Ha megnézek...

Facebook, Iwiw. Ha megnézek egy profilt, a tulajdonosa tudni fog róla? Ha törlök egy ismerőst, megtudja?

Figyelt kérdés

Nem rég pl. kaptam egy Iwiw értesítést, hogy XY ránézett a profilomra. Akkor ha én nézem valakiét, az is kapni fog?

Ha törlök Facebook-on egy ismerőst, kap róla értesítést?

Ha valaki kommentet ír egy post alá és én pontosan az ő hozzászólására szeretnék ugyanott válaszolni, hogy tehetem meg? (Sajnos nem találtam hasonló opciót, ezért a válaszaim mindig külön kommentként jelennek meg jóval az illető kommentje alatt.)

Bocs, ha túl tömények lennének a kérdéseim, de sajnos abszolút kezdő vagyok és hemzsegnek bennem a kérdések:)

2013. jan. 7. 22:53
 1/7 anonim válasza:
100%

iwiw-en van egy olyan gomb hogy "itt jártam"

ha az illető arra rányom, akkor kapsz róla értesítést hogy ott járt.

ha nem nyom rá, nem kapsz

sokan megnézhetnek, anélkül hogy tudnád.

facebook-on sehogy nem tudod meg

2013. jan. 7. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A profil megnézését egyik közösségi portál sem naplózza.

Iwiw-en opcionális lehetőségként jelezhetsz a profil tulajdonosának, hogy megnézted, van egy "Itt jártam" gomb a profil tetején.

Törlés: nem kap értesítést.

2013. jan. 7. 23:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! És a kommentelős résszel mi a helyzet? Hogy lehet valakinek a hozzászólására közvetlenül reagálni (tehát nem neki privátban, hanem úgy, hogy az övé alatt jelenjen meg válaszként az enyém)?
2013. jan. 7. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Hierarchikus kommentválasz nincs, de a kommentedben megemlíthetsz személyt.
2013. jan. 8. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Bizonyos lájkolós oldalakon már van az a lehetőség is, hogy hozzászóláshoz említhetsz meg egy alhozzászólást. De személy üzenőfali posztjánál nincs ez a lehetőség.
2013. jan. 8. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Van egy megoldás:

Letörlöd magad.

Amúgy FB -n nem kap, mert az egy bugos sz@r.

2013. jan. 8. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
a fb nagy baja, hogy törölhetetlen!!!
2013. jan. 29. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!