TP:Link ZN 721n-es stickel mért megy e a net?
Figyelt kérdés
Biztos hogy nem a routerrel és az internetemmel van a baj.
Amikor elmegy, akkor a jel helyén egy kis felkiáltó jel van, és amikor rákattintok, akkor azt írja, hogy "korlátozott kapcsolat". Többször is csinálja, és nagyon idegesítő. Alig 3 méterre van a routertől. Mi lehet a baj?
2013. jan. 7. 21:48
2/9 A kérdező kommentje:
Ebből nem lettem okosabb :)
2013. jan. 7. 21:50
3/9 anonim válasza:
oprendszer ?
laptop tipus?
vagy pc ? tök mindegy
ja titkositás
másik elötte müködött ?
:))
4/9 anonim válasza:
van egy kicsi CD hozzá azon van egy kicsi progi azt használd!!
de probáld ki hogy a routeren kikapcsolod a wifi jelszót ideiglenesen
és lőn net
innen folyt..:)
5/9 A kérdező kommentje:
windows 7, asztali, igen az előzővel gond nélkül működött, a kis lemezzel telepítettem, és onnan is csatlakoztam.
2013. jan. 7. 21:59
6/9 A kérdező kommentje:
rendben, holnap megpróbálom kód nélkül. köszi
2013. jan. 7. 22:10
8/9 A kérdező kommentje:
Na hát még nem próbáltam jelszó nélkül, de már egy jó ideje netezek és még mindig nem szakadt meg a kapcsolat. Lehet, hogy valami részleges hiba? Mi lehetett az? Azért kiváncsi lennék rá......
2013. jan. 8. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!