Tp Link Router probléma?
Figyelt kérdés
Vettünk egy tp-link wr740n nevü routert és kb tegnap hajnali 5 óta szórakozok vele!Probléma a következő:Adott egy régi SMC router ahova bedugom a netet működik minden,de ha a Tp-link routerbe dugom be a kábeleket akkor nem tudjuk az internetet megszeretettni vele!!!! A következőket már megcsináltam:-Router webes felületén beálitottam,hogy Ppoe csatlakozást mert ugye nekünk az van,user name meg password de nem csatlakozik,detect-re meg azt irja ki hogy nekem statikus ip-m van beirtam cmd/ipconfig/all mindent kiirtam csak a secondary Dns-t nem találom azóta se...Beirtam a régi router mac cimét az ujba hátha de nem jó az se.Klónoztam de az se jó.Reseteltük,kikapcsoltuk kb 150 szer,az se jó.Ja és villog a system led..a telepitésénél meg "Failed to verify router settings"..az se jó.Vki szoljon hozzá ehhez kösz mert idegrohamot kapok kb 10 perc múlva:D2013. jan. 7. 13:19
1/6 A kérdező kommentje:
Windows Vistám van,és Externet szolgáltatásba
2013. jan. 7. 13:21
2/6 A kérdező kommentje:
Lényeg az,hogy wifi van csak épp internet nuku
2013. jan. 7. 13:21
3/6 anonim válasza:
Keress új firmware-t. Töltsd rá. Reseteld le. Klónozd le a régi SMC router WAN mac címét és azt írd be az új routerednek. Ne a pc mac címét klónozd, csak ha megegyezik az sMC-ben.
Mennie kell.
5/6 A kérdező kommentje:
ha ezt az oldalt 10 szer nem csináltam végig akkor 1 szer se:D Mac cimet át másoltam az smc-jét és nem jó igy se
2013. jan. 7. 13:39
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy gyári hibás, megpróbálnám kicseréltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!