Facebookon minek vannak ilyenek, akik mindent kiposztolnak?
Olyan idegesítő, és a kitörlés sem használ, mert az ismerőseinek az ismerősei is láthatják.
Az olyanokról beszélek, akik (gúnyosan mondva) a nőgyógyászati leleteiket is kiposztolják.
Meg a "jaj XY helyre megyek de nincs kedvem", "like aki itt van" (hajnali 2-kor, ezt reggel láttam) , "jaj de sajnálom ZQ dolgot, like a profilképem aki sajnálja"....stb.
Elsősorban a 12-15 évesek műfaja ez bár vannak idősebbek is akik ezt csinálják.
Mi értelem van annak, hogy már majdnem likeokért azt is kiírják, hogy ki mekkorát produkált a wc-n? Mi értelme likeokért könyörögni?
Csak engem idegesítenek ezek?
Talán azért, mert mostanság sajnos divat lett az, hogy a külvilágnak élünk, na meg ugye egy bolond százat csinál... Talán...
Én nem vagyok tagja a facebook közösségének, de el tudom képzelni mi mehet ott.
Egyébként néha elgondolkoztam azon, hogy mi a jó abban, hogy mindenki posztolgat, valamint likeolgat. De nem jöttem rá a megoldásra.
2 kattintás leiratkozni a posztjaikról és a kutya sem veszi észre...
De te vergődj csak.
Talán mert az üzenőfalnak ez a rendeltetése. Hogy kiirogasd mit gondolsz, mi bánt, minek örülsz.
Aztán ez vagy tetszik, vagy nem. Mindenesetre azt nem te fogod eldönteni, hogy ki használja az alkotók eredeti elképzelése szerint a falat, és ki visszafogottabban.
És tudod, ha idegesít, akkor iratkozz le róluk. Nem az a megoldás, hogy hisztizel, meg szidod őket (amiért valamit úgy használnak, ahogy azt eltervezték), nem várhatod el, hogy többszáz ember a te agylövésednek megfelelően viselkedjen. Ha ennyire rohadtul zavar, akkor iratkozz le róluk! (Lentebbi link végén ott van, hogy hogyan.)
3 kattintás, és megszabadultál tőle. De gondolom még a facebookot se tudod használni.
Minek vagy fent, ha ennyire zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!