Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mystart Incredibar, hogyan...

Mystart Incredibar, hogyan töröljem?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan, de feltelepült és egyszerűen nem tudom kitörölni bármit csinálok. A vezérlőpultból töröltem ezt a programot már, és a toolbar cleaner segítségével is mindent. Mozzila böngészőt használok, és mikor új lapot nyitok, folyton ez a mystart by incredibaros idegesítő valami jön be. Légyszíves valaki segítsen!

2013. jan. 6. 18:15
 1/1 A kérdező kommentje:

Közben sikerült megoldanom. Nálam nem volt elég a sima törölgetés, hanem az egyik válaszadó módszerével sikerült. Bemásolom, hátha másnak is segít: A címsorba írd be: "about:config", majd enter.

A browser.newtab.url nevű változót írd át. Ha a Firefox 13-tól bevezetett újfajta lapot szeretnéd, akkor azt írd be, hogy "about:newtab". Ha a régi időkből megszokott üres lapot szeretnéd, akkor "about:blank" legyen.

Ezen kívül érdemes átböngészni az egészet, és az összes mystart referenciát kiirtani, amit csak találsz.

2013. jan. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!