Hogyan tudok letölteni alkalmazásokat az androidos telefonomra a market-ből? Bővebben lent
Szia!
Tehát kiírta hogy hamarosan ... ezután írt olyat hogy sikerült befejezni? Egy telepítés úgy néz ki, ahogy én láttam és tudom, hogy rányomsz valamire hogy azt szeretnéd, innentől magától letölti és feltelepíti. Ha okés a dolog, akkor telefontól függően a menüben van valahol, vagy a végén, ha a végére teszi az újat, vagy ha ábécé sorrendben van, akkor meg kell keresni.
Ha esetleg mégsincs ilyen, akkor talán nem sikerült normálisan feltelepíteni a programot? Nem tudom, tudtam-e segíteni... :-)
1.: Ne a gépen lépj a marketbe, hanem magáról a készülékről!
2.: Ez csak úgy megy, ha van net a telefonon, illetve beléptél a google fiókodba
3.: Ezután ha a Google Play - ban töltesz, akkor szinte egyből el is indul a letöltés (látni is lehet majd a folyamatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!