Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube ilyen ügyben megbízh...

A youtube ilyen ügyben megbízható?

Figyelt kérdés

Van egy youtube csatornám és arra szeretnék korlátlan idő tartamú videókat fel tölteni és csak úgy éehet meg csinálni ha meg adod a telefon számodat hozzá és arra küld neked egy kódot na szóval az lenne itt a kérdésem hogy a youtube nem ver át? mármint ha meg adom a számomat akkor nem-e használja fel rossz célokra stb.

A VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!

2013. jan. 5. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem dehogy is, legalább is erre még nem volt példa.

Üdv: Youtube Adminisztrátor.

2013. jan. 5. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fogja felhasználni rossz célokra.
2013. jan. 5. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A YouTube hatalmas cég, és elég híres is, nem fognak átverni. Milliók használják, ha bármi gond lenne vele már rég kiverték volna miatta a balhét valahol. :)

Az biztos, hogy ha ezt írják, akkor meg fog érkezni az sms és meg tudod csinálni amit akartál. Nem fognak elfutni a pénzeddel, nem fognak átverni. :D

Amire esetleg gondolhatsz az az, hogy (egyes helyeken például) elmentik a számod és időnként kapsz smseket pl. ha megújul a weboldal vagy ilyesmi. Nem tudom, a Youtube-nál hogy van, de kell legyen valami szerződés, biztos fel van ott tüntetve, hogy mihez járulsz hozzá azzal, ha sms-t küldesz nekik. Legrosszabb esetben időnként kapsz tőlük smst, de azért már nem kell fizetned, egyszerűen kitörlöd és kész.

De kétlem, hogy a YouTube ilyet tenne, szerintem ők egyszerűen csak kiküldik a kódot aztán nem zavarnak soha többé. Rájuk NEM jellemző az ilyesmi, szerintem nyugodtan küldd el nekik az sms-t.

2013. jan. 5. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!