Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Németországból használom...

Ha Németországból használom az ncore-t megbüntethetnek? Mert hallottam, hogy itt elég szigorúak a szabályok.

Figyelt kérdés

2013. jan. 5. 20:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha magyar tracker-ről szedne valaki, ami ráadásul regisztrálós is, akkor hogyan látnák, hogy az a 20gigás csomag amit leszedek az egy új mozifilm (ráadásul még a címét is tudják..) és nem a családi videó amit torrenten osztottak meg velem? A fájlból hogyan ismerik meg, hogy milyen filmet, vagy zenét töltök le? Mert én azt hallottam, hogy egy (vagy több) ügyvédi iroda csinálja azt Németországban, hogy maguk osztanak meg fájlokat és akik TŐLÜK szedik le, azokat azonosítják és kiküldik a csekket. De ha idegen országban lévő zárt tracker-től jön, akkor nem csak annyit lát a szolgáltató, hogy volt x GB feltöltés és y GB letöltés? Még esetleg annyit hogy P2P-n keresztül, de azt hogy mit, azt nem. Tudja ezt valaki pontosan?
2014. márc. 10. 23:18
 12/16 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja pontosan.. vagy csak az FBI.
2014. ápr. 22. 18:55
 13/16 anonim válasza:
Bérelj seed servert, ftpről meg leszeded. Így nem lehet gond.
2015. febr. 15. 20:22
 14/16 Kroa01 válasza:
Egyszerű. Állítsd be a kliensedet: titkosítás megkövetelésére! És ha tor böngészőt használsz, biztos, hogy nem lesz gondod. 3 éve folyamatosan Németből torrentezek. De az mondjuk engem is érdekelne, hogy tor nélkül mi történne. Mennyire rejtett, titkosított az ncore kimondottan.
2019. márc. 1. 10:35
 15/16 Kroa01 válasza:
Annyit még, az előző írásomhoz, hogy mindig a legfrissebb böngésző és kliensnek kell lenni a gépeden.
2019. márc. 1. 10:36
 16/16 anonim válasza:

Valakinek van konkrét sztorija? Nagyon érdekelne, akár privátban, mert nem tudom mire számítsak (egy ideig bekapcsolva felejtettem megszokásból)

Köszi!

2022. jan. 28. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!