Le lehet-e menteni a torrenteket és azok helyét? (Bőv. Lent)
Jelenleg a kliensben(utorrent) ~550 torrentem van, majdnem mind már csak seedel. Mivel hamarosan újra telepítem a rendszer, ezért érdekelne, hogy le lehet-e menteni valahogy, mert nincs kedvem rendszertelepítés után egyesével letölteni a torrenteket és kiválasztani, hogy hol van.
Remélem érthetően fogalmaztam,
Előre is köszi
Így hirtelen nem igazán tudok rá megoldást adni, inkább a továbbiakra, hogy Chrome-on keresztül futtasd, akkor nem elindítja a torrent fájlokat, csak letölti, és utána indíthatod.
Esetleg még azt nézheted meg a Tracerek fül alatt, hogy honnan töltötted le.
milyen oprendszer?
windows 7 ben itt található a utorrent appdata:
c:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\uTorrent\
ennek a mappának a tartalmát egy az egyben kimented
és figyelsz arra, hogy reinstallnál a meghajtóbetűjelek egyezzenek
(D: legyen D:, ha vannak rajta cuccok)
Köszi a válaszokat
Igen Win 7-em van.
A torrentek tényleg ott vannak csak annyi a gond, hogy ugye a kliensemben 546 torrent van míg a mappában 1004 (=gondolom azok is ott vannak amiket már kitöröltem), de ez a kisebb gond.
A "helyét" úgy értettem, hogy pld. az xy23 nevű játék a
F:\Games\xy23 nevű mappában van.
Ha ugye megnyitom a torrent fájlt amit leszedtem akkor megkérdezi, hogy hova akarom menteni. Ha abbol az ~1000 fájlból ki is törlöm ami már nem kell, ha megnyitom a torrenteket, akkor gondolom mind az ~500-nál ki kéne jelölnöm, hogy honnan töltsön vissza.
Erre nem ismersz valami megoldást?
Előre is köszi, ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!