Mik ezek a "nagylelkű" apple nyereményjátékok facebookon?
Pár napon belül a harmadik-negyedik ilyet látom:
"Elajándékozok egy Apple iPad Minit, mivel karácsonyra ilyen tab-ot szerettem volna,és elvált szüleim nem beszéltek össze így anyutól kaptam egy fehéret míg aputól egy feketét... Mivel kettőre nincs szükségem és a választásom a feketére esett így a fehér kerül elajándékozásra a csoport tagjaim között!
Azért döntöttem az elajándékozás mellet mert szeretném bebizonyítani, hogy létezik még kedvesség és önzetlenség.
(Mint a képen is látod dobozzal, és tartozékokkal együtt adom)"
A kérdésem az, hogy mi ez? Hol dobálnak hozzá az emberekhez ingyen apple cuccokat?
Persze, ingyen odaadjándékozza...
... mint ahogy Bill Gates is szétosztotta a vagyonát azok között, akik továbbküldték az emailt
... mint ahogy a Sony Ericcsson mobiltelefonokat és laptopokat! (amiket sose gyártott) osztogatott az emailt továbbküldőknek
... és ahogy a rákos, 12 éve haldokló 5 éves kisfiú is megkapta az életmentő műtétet, mert százezrek továbbították a levelet...
Legyen már eszed!
...de még képet is csatolnak hozzá, ráadásul nem oldalhirdetés fílinget kelt az egész, hiszen ezt is pl. pár napja hozhatták létre:
Figyelj, logikusan gondold végig. Magyarországon vagy, válság és megszorítás a mindennapi téma. Ha anyukád és apukád elválnák, mégis miből lesz 100.000 forintjuk megvenni az ipad minit, amikor Pesten kb. 50-60 ezer forint a rezsi, és ebbe a kajak-ruházkodás-mosószerek nincsenek benne.
A másik része, kapsz kettő Ipadot, és van egy Facebookos oldalad. Te elajándékoznád egy idegennek aki "lájkolta és megosztotta" a képet? Ez hülyeség! Én inkább eladnám, minthogy valakinek ajándékba oda adjam egy idegennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!