Mi volt ez az üzenet facebook-on?
Belinkeltem egy youtube videót youtube-ról a facebook oldalamra (kezdőlapon).
Belinkeltem, aztán kitöröltem, és belinkeltem egy másikat (számomra jobbnak tűnő zenét) rá 1 másodperccel később. Ekkor felette a videóhoz hozzácsatolva, vagyis az avatarom felett, (mintha a belinkelt videóhoz tartozna), egyik ismerősöm volt és ez a facebook hír: XY közzétett a youtube alkalmazásból vagy alkalmazásban (egy facebook alkalmazás) Frissítettem a kezdőlapom, de utána már eltűnt ez az ismerősöm és a facebook által közölt üzenet.
Most ezt a zenét, amit belinkeltem, ezt osztotta meg, vagy rakta hozzá a facebook youtube alkalmazásába?
Arra gyanakodtam, hogy a youtube-on üzent. Megnéztem a youtube fiókom, de semmi üzenet, vagy ismerősnek jelölés. És szerintem ő sincs már fent facebook-on (3 óra 10 perckor), legalábbis nem látom, hogy tevékenykedne.
Vagy esetleg egy régebbi időpontból most jelentkező hír, amit ez az ismerősöm csinált akkor? Mert nekem is van olyan, hogy a 2 hete belinkeltet előre adja a friss linkhez képest. De akkor nem lett volna egybeolvadva a videómmal.
Leírásom egyszerűbben Kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!