Ebey-t hogy kell használni?
Szeretnék rendelni, de nem értek hozzá! Aki vásárolt már onnan segítsen légyszi!
Mennyibe kerül a pk? Hogy küldöm el a pénzt (utalással)?
A termékeknek az ára fixen az ami megvan adva?
Ha szeretnék venni valamit akkor csak (ugy mint a vaterán) leütöm az ebayen és utána felveszem az eladóval a kapcsolatot?
Légyszi segitsetek!!
Hát első lépésként Ebay-t írj be a böngésződbe ne ebey-t mert úgy sehogy sem fog menni :)
Utalás gondolom paypal-on keresztül megy egyébként, amennyire én tudom, de még nem rendeltem szal reméljük idepillant majd valaki aki vágja :)
Az eBay az egy aukciós portál alapvetően. Onnan nem rendelsz semmit se. Az csak egy felületet ad ahová bárki felrakhatja a portékáját ( használtan vagy újonnan ) és te attól az bolttól/személytől "rendelsz".
Vannak fix áras cuccok és vannak olyan dolgok amire licitálnod kell ( van egy kikiáltási ára és az aukció végéig tehetsz ajánlatot). Az árban nincs benne a szállítási díj, de van olyan eladó aki ingyenesen szállít.
A fizetés módja többféle lehet, de a PayPal-on keresztüli fizetést preferálják a legtöbben.
Hasonló a vaterához, bár én az eBayen ritkán veszem fel külön a kapcsolatot az eladóval ( max dobok egy megerősítő levelet ahol a postacímet jóváhagyom ). Tehát csak fizetek és a várom a küldeményt.
Koszonom!
Es a Paypal rendszer Mennyire biztonságos? Nem tűnik el róla pénz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!