Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebey-t hogy kell használni?

Ebey-t hogy kell használni?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni, de nem értek hozzá! Aki vásárolt már onnan segítsen légyszi!

Mennyibe kerül a pk? Hogy küldöm el a pénzt (utalással)?

A termékeknek az ára fixen az ami megvan adva?

Ha szeretnék venni valamit akkor csak (ugy mint a vaterán) leütöm az ebayen és utána felveszem az eladóval a kapcsolatot?

Légyszi segitsetek!!

2013. jan. 3. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát első lépésként Ebay-t írj be a böngésződbe ne ebey-t mert úgy sehogy sem fog menni :)

Utalás gondolom paypal-on keresztül megy egyébként, amennyire én tudom, de még nem rendeltem szal reméljük idepillant majd valaki aki vágja :)

2013. jan. 3. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Az eBay az egy aukciós portál alapvetően. Onnan nem rendelsz semmit se. Az csak egy felületet ad ahová bárki felrakhatja a portékáját ( használtan vagy újonnan ) és te attól az bolttól/személytől "rendelsz".

Vannak fix áras cuccok és vannak olyan dolgok amire licitálnod kell ( van egy kikiáltási ára és az aukció végéig tehetsz ajánlatot). Az árban nincs benne a szállítási díj, de van olyan eladó aki ingyenesen szállít.

A fizetés módja többféle lehet, de a PayPal-on keresztüli fizetést preferálják a legtöbben.

Hasonló a vaterához, bár én az eBayen ritkán veszem fel külön a kapcsolatot az eladóval ( max dobok egy megerősítő levelet ahol a postacímet jóváhagyom ). Tehát csak fizetek és a várom a küldeményt.

2013. jan. 3. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
"Az csak egy felületet ad..." - jó, azért ettől bonyolultabb a dolog, mert léteznek pl eBay store-ok is.
2013. jan. 4. 00:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Es a Paypal rendszer Mennyire biztonságos? Nem tűnik el róla pénz?

2013. jan. 4. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik legbiztonságosabb az internetes fizetési lehetőségeket illetően.
2013. jan. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!