Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook oldal tulajdonosok?

Facebook oldal tulajdonosok?

Figyelt kérdés
Nem rég létrehoztam egy oldalt, még nem jutott el sok emberhez és nem is szeretnék kuncsorogni másoknak, hogy osszák meg (tudom, hogy nincs túl sok más lehetőség), de titeket nem bosszant az, hogy mások nem képesek segíteni nektek/nekünk abban, hogy népszerűbb legyen? Gondolok arra, hogy előre megszabják, hogy pl. hány 1000 fő fölött hajlandóak linket cserélni. Úgy viselkednek az emberek, mintha ők nem 0-ról indultak volna. Ha hasonló problémával küzdötök, cserélünk linket?
2013. jan. 3. 17:58
 1/4 Argloss ***** válasza:

Fordítsuk meg. Egy ismert oldal, akinek a szerkesztője nagyon sokat dolgozott azért, hogy sikeres legyen, mások pedig semmi munkával akarnak felkapaszkodni rajta és elvenni az ő sikerét... A link csere számára értéktelen kisebb oldalakkal, hiszen az neki semmi nézőt sem hoz, sőt még a saját nézőközönségéből veszthet...

Ha minőségi tartalmat tudsz nyújtani, akkor az interneten előbb utóbb tudsz valamennyire érvényesülni... Ha meg nem, akkor valami mással kellene próbálkozni...

2013. jan. 3. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, mindennek két oldala van. Nyilván, ha egy oldal még nem indult be, nem érdeke a népszerűbb oldalnak megosztania, de ha minőségi oldalról van szó, akkor nem kellene attól tartania, hogy elveszíti a rajongóit egy másik miatt. Valószínűleg nem úgy gondolkozik mindenki, ahogy én, de annyira naiv én sem vagyok, hogy olyanoktól várom a link cserét, akiknek az oldala ugyanazzal foglalkozik, tehát semmi vesztesége nem származhatna abból, ha nekem segít. Mindegy, lehet, hogy csak engem bosszant az a hozzáállás :)
2013. jan. 3. 19:30
 3/4 Argloss ***** válasza:
Témától eltérő oldalak esetén pedig az merül fel, hogy mondjuk egy gyerekeknek szóló oldalra mennyire szerencsés olyan hirdetéseket pakolni, amik mondjuk felesleges a látogatóknak, vagy ugye nem szerencsés számára a megtekintése. Egyszerűen ront a megítélésen ha olyan dolgokat kezdenek el hirdetni ami nem illik oda. Ráadásul nagyobb ismeretségű oldalak esetén sok ilyen beérkező kérés lehet, szóval nem puszta gonoszságból utasítják el ezeket a felkéréseket... Bár megeshet, hogy te ilyen körökben próbálkozol, de felesleges ezen keseregni, mert ezen nem tudsz változtatni.
2013. jan. 3. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, hasonló körökben próbálkozom, nem kismamás oldalon próbálkozom autós oldalt reklámozni. A kesergés pedig nem nagymértékű, csak mivel sajnos nincs nagyon más lehetőség, mint idegenektől szívességet kérni, zavar, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy milyen nehéz beindítani egy oldalt és ennek dacára kevesen segítenek.
2013. jan. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!