Vettem 1 ZyXEL NBG4115 Wirelles 3g routert! Mi lehet a gond?
Nem elég összedugni, be is kell konfigurálni. CD -vel vagy webes felülettel, egy számítógéppel vezetékesen összekötve.
Szerintem nem csináltál valami nagy üzletet. Ennek az áráért már a legkomolyabb TP-link 3G router -t vehetted volna, nagyobb tudással, komolyabb hardverrel, jobb termék támogatással és nagyobb modem támogatással.
Hát sajna csak a magyarországi szolgáltatóknak tudom a paramétereit (APN kódok, hívó számok stb.. )
De a probléma amúgy sem ott kezdődik, hanem ott hogy az eszköz webes felületét sem éred el.
Tehát összekötötted a router -t a gépel a LAN1 -en a mellékelt UTP kábellal, beírtad a böngészőbe hogy 192.168.1.1 és nem jött be az oldal?
Másik böngészőprogrammal próbáltad már?
Hát nem tudok szlovákul, ezért csak tippelni tudok.
Szóval csatlakoztatod a modemet és áram alá helyezed a router -t, bemész a router webes felületére, megkeresed a Network ágon megkeresed a WAN részt:
Connection type: Mobile 3G
Pin code: megadod a pin kódodat
APN code: internet
Dial number: *99#
A többit hagyod gyári alapértéken és rámész az apply gombra.
Ezeket amúgy a román Orange szolgáltató honlapján találtam, ahol szépen le van írva angolul is. Talán nálatok is ezek a paraméterek érvényesek.
Ha sikerül csatlakozni a netre így, akkor már csak a Wi-Fi és titkosításának beállítása van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!