Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 1 M az internetem. Mit jelent...

1 M az internetem. Mit jelent az Mbps-ben?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy 1 M nincsen. 1 Megabit az. 128kb/s-es maximális letöltési sebességet jelent.
2013. jan. 3. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Mivel váltani szeretnék ezért nézelődők.

A Letöltési sebesség 10 Mbit/s

Garantált letöltési sebesség 3 Mbit/s

Feltöltési sebesség 1 Mbit/s

Ez lassúbb lenne? Árban lényebesen olcsóbb lenne mit amennyit most fizetek.

2013. jan. 3. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A 10Mbit gyorsabb lenne, letöltésnél akár 10x. Hiszen a 10Mbit/s = 1280Kbyte/s letöltési sebességet jelent. Azaz 1,28 Mbyte is lejöhet másodpercenként. Torrenten, ha jól jön, nekem szokott annyival - ugyanis 10Mbites a netem.
2013. jan. 6. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
A különböző szolgáltatók szolgáltatásai és árai között jelentős különbség van. Ha most csak 1Mbites a neted, arról mindenképpen érdemes lenne feljebb váltani, mert az ma már nagyon lassú, a mai nethez képest. A youtubeon a hd videót nem hiszem, hogy rendesen viszi.. Főleg, ha a 10Mbitest még olcsóbban is kapnád meg.
2013. jan. 6. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!