Az ask. Fm-etkülföldről is látják és tudnak kérdést feltenni vagy ez speckó magyar honlap?
Ez a honlap nem magyar tulajdonú, csak van magyar nyelvi felületet is. Nemzetközi oldal, bárki eléri (kivéve azok az országok ahol cenzúra van).
A "www" megléte vagy meg nem léte nem befolyásol semmit, anélkül is betöltenek az oldalak.
Persze. Az oldal két éve indult, nálunk az utóbbi pár hónapban lepték el a tinik. A nagy mennyiségű magyar gyerek miatt van az, hogy véletlenszerűen a profilokat listázva sok magyar tagot ad ki.
Most csak úgy véletlenszerűen kerestem egyet, ő angol:
még ha netán olvasnád:
1, Hallottam olyat, hogy valakit letilt a válaszoló. na most ezt hogy tudja? Aki válaszol neki, annak mutatja az IP -címét esetleg? Vagy hogyan tudja azonosítani a kérdezőt?
2, a másik, hogy ott az a "kérdezés névtelenül" amit ki lehet pipálni. Na most ez mire való? Ha valakinek van ask.fm-je, akkor az ask-on belül egymásnál oda írja a kérdezőt alapból, és ezt lehet kikapcsolni? Tehát ha csinálok egyet, akkor onnantól kezdve mindig kiírja a nevemet, ha én kérdezek valaki mástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!