Ha nem adsl netem van, akkor adsl-es wifi router-rel nem is tudom megosztani azt?
hát egyik ismerősömnek akartam megcsinálni...de életemben nem láttam olyan routert, nem is magyarországi..angoldugós adaptere volt (de az ismerősömék vettek hozzá átalakítót szóval azzal nem volt gond)
viszont upc-s netük van...a upc-s modemen volt az adsl csatlakozónak helye szóval megpróbáltam úgy összekötni a routert a gépet és a modemet, de azt írta ki h nem érzékeli
egyébként netgear típusú router-ről van szó
így néz ki a router hátulja
bár az ismerősöméknek azt mondtam h vegyenek másik router-t mert ezzel nem tudom megcsinálni, és azért biztosra akarom tudni, hogy nem mondtam nekik hülyeséget
Sajnos ez nem elég.
Kérdés: ez a cucc amit az ismerősöd hozott az eredetileg egy ADSL modem és gép között volt, vagy ez volt angliában maga az ADSL modem?
a leírásban úgy volt h a falban lévő adsl aljzatba kell bedugni ezt a netgear-os micsodát és aztán a pc-re...
szóval gondolom ez modemcélt szolgált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!