Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore ünnepi regisztráció?

Ncore ünnepi regisztráció?

Figyelt kérdés

Kaptam nCore Újév (ncore@ncore.nprog.ru) feladótól egy e-mailt, melyben a következő áll:

"Szia!

Az nCore oldalra Újév alkalmábol kinyitottuk a regisztrációt! Tölsd le teis a legúljabb filmeket, hogy ne unatkozz szilveszter este!

Weboldalunk címe: (itt az ncore címét adták meg, csak ez nem szerepelhet a kérdésemben)

Kellemes ünnepeket és Boldog Új Évet kíván az

nCore csapata"

Mennyire hihetek ennek az üzenetnek? Valószínűleg kamu, nem? Vagy tényleg előfordulhat ilyen szabad regisztráció?

2012. dec. 30. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneknek ne higgy!

A hivatalos oldal ncore oldalon nincs nem volt és nem is lesz szabad regisztráció.

Akármi ilyet kapsz e-mailben az kamu,átverés.

2012. dec. 30. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1) Elég lenne már csak a feladót megnézni.

ncore@ncore.nprog.ru

.ru!!!!!!

2) Ncore max oldalon belül hirdet meg ilyen jellegű akciókat. De nyitott regisztráció biztos nem lesz, legfeljebb kedvezményes meghívó küldési lehetőség.

Főleg úgy, hogy még nem is olyan rég volt az a bizonyos "ingyenes" regisztrálási lehetőség, azóta meg meghívó akciók vannak.

2012. dec. 30. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"ncore.nprog.ru"

Felejtsük el, kamu...

Az meg, hogy egy linken milyen szöveg van és valójában hova visz nem azonos. (Ha megnyitod a linket, láthatod, vagy ha fölé viszed az egeret az állapot sorban alul szintén.)

2012. dec. 30. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Nincs szabad regisztráció

A valós cím cc-re vagy nu-ra végződik, gondolom nem ezt adták meg webcímnek.

2012. dec. 30. 21:04
 5/6 karesz01 ***** válasza:
49%

Mivel nem .cc a vége , akkor hazugság az egész !

Amennyiben nem .cc a vége akármi is szerepel ott az átverés !

Jelen esetben most .ru a vége azaz átverés !

!!! Azt aki feladóként szerepel az email-be tiltsd le azonnal !!!

2012. dec. 30. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak a gyors választ!

Igen, sejtettem, hogy valószínűleg ez is kamu, csak első ránézésre mégis valósnak tűnt, mert az oldal, ahova elvitt, nem írta ki alulra, kis miniatűr betűkkel, hogy ez nem az eredeti ncore (ha jól emlékszem, eddig mindig volt ott legalább valami ilyesmi szöveg), és a telefonszámot sem találtam meg rögtön a spam-ek listáján, aztán csak elkezdtem kicsit reménykedni :) De próbálok nagyon óvatos lenni az ilyenekkel...

Azért a helyesírási hibák után már sokkal gyanakvóbb lettem :)

Köszönöm szépen még egyszer a tájékoztatást és a plusz információkat is, kedvesek vagytok! :)

2012. dec. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!