Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek éppen mit csinál a...

Nektek éppen mit csinál a Citromail?

Figyelt kérdés

A feleségem kevés levelet tartalmazó postafiókja használható.

Az én 74 beérkező levelet tartalmazó postafiókomat megnyitva "A szerver pillanatnyilag nem üzemel" üzenet jelenik meg.

2012. dec. 30. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem működik.
2012. dec. 30. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem még mindig nem jó.
2012. dec. 31. 11:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten vagyunk. Tudod-e más elérhetőségüket a hivatalos support page-en kívül? Várhatunk, mire a szilveszteri és karácsonyi leállás után visszatér a rendes munkamoráljuk. Reméljük, nem pravoszlávok üzemeltetik a citromailt, mert akkor még csak most kezdődik náluk a karácsony.
2012. dec. 31. 11:51
 4/11 anonim válasza:
Nekem az egyik fiókom napok óta nem működik, egy időben el tudtam érni a régi üzeneteimet, de egy napja már azokat sem. A másik fiókom rendesen működik, nincs fennakadás.
2012. dec. 31. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem be sem enged lépni, egyből kiírja, hogy a szerver nem megy. Meg hogy türelmemet kérik. Ez van 3-4 napja. Hát a türelmem elfogyott, azért egy ekkora cég megcsinálhatná már, van pár fontosabb levelem épp, amire szükségem lenne. Szerintem beregisztrálok valami más szolgáltatóhoz, mert ez így elég gáz...
2012. dec. 31. 14:09
 6/11 anonim válasza:

Nekem péntek óta ez van! :(

Péntek reggel vaterán 5 eladótól rendeltem, majd amikor be akartam lépni, már nem tudtam. Előtte 2 napig csak a régi leveleim voltak meg. Most magyarázkodhatok, vagy elhiszik vagy. Supportra minden nap megy egy levél, még választ sem kaptam, pedig elküldésnél 4 órát írnak válaszra. Sajnos nálam már nem ez az első eset, másik szolgáltatónál csináltam is új fiókot, amit be tudok lépni, mindent átirányítok oda.

2012. dec. 31. 14:31
 7/11 anonim válasza:

Ha valakit megnyugtat, kaptam választ a reklamációra:

Kedves Felhasználó!

Köszönöm a jelzését. Folyamatosan dolgozunk a hiba elhárításán, remélhetőleg hamarosan elérhető lesz a fiókja.

Boldog új esztendőt kívánok a Citromail csapatának a nevében.

2012. dec. 31. 16:54
 8/11 anonim válasza:
Ezek szerint ebben az évben, tehát ma már nem lesz elérhető! Hát hurrá, gratulálok!
2012. dec. 31. 17:24
 9/11 anonim válasza:
4 napja nekem is ez van .Kezdek felháborodni..........de megnyugtat a tudat hogy nem csak nálam írja ezt ki . Buék !
2012. dec. 31. 17:26
 10/11 A kérdező kommentje:

Szerencsére van gmail postafiókom is, de azt nem szeretem, mert

1. nem kérhetek visszaigazolást a feladótól,

2. gyanakvás miatt elutasítja a kész programok csatolását - még tömörítve is,

3. egy átverős céggel való kapcsolattartás kényszerített a létesítésére.

...

Új citromos kérdés: Nem látom az "Új mappa létrehozása" gombot. Ti látjátok?

2013. jan. 2. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!