A youtube és socialblade-es partnerségen kívül milyen internetes pénzkeresési lehetőségeket ismertek?
A [link] is lehet youtubeon pénzt keresni, meg ha valami nagyobb látogatottságú videód lesz (1-200.000 pl) akkor akár megkereshetnek téged egyéni cégek is (bár szerintem ez inkább milliós nézettségtől kezdődik) hogy felajánljanak némi pénzt, ha hirdeted őket. Meg kereshetsz magadnak partnereket pl: ha minecraftos videós vagy, akkor megegyezés alapján partnerek lehettek egymással pl: only-craft.hu (Nem pénzről van szó feltétlenül, hanem vip jogokról stb) Ráadásul általuk is növelheted a nézettségedet. (de ez csak akkor ha minecraftos vagy)
Youtubeon még lehetőség van arra is, hogy ha a google hirdetés rendszerét használod, akkor a kattintásokért kapsz némi pénzt (5-20 ft/kattintás)
Ez az adsense, ami csak a kattintások után fizet, a látogatókért nem. Egyébként lehet még ilyen weblapokkal mint az adf.ly.
Én ennyit ismerek. Meeg... A weboldalban vannak még lehetőségek, de ahhoz vagy kell egy egyedi ötlet, tökéletes megvalósítással, vagy egy nem egyedi ötlet, de akkor a legjobb ami a piacon megtalálható. (pl: hírportálat akarsz létrehozni "remek, legyél jobb mint az origo") Remélem érted. Ez nagyobb meló talán mint a youtube-bal való pénzkeresés. Mondjuk ez inkább attól függ hogy melyiket csinálod jobban :)
(Személy szerint én a helyedben, ha lenne egy olyan eszközöm, mellyel képes lennék videókat felvenni, a youtubeot választanám. Sokkal változatosabb ez a munka, ráadásul könnyen megismerkedhetsz abszolút jó arcokkal, akik akár segíthetnek is a szereplésükkel, videókkal, reklámmal a csatornádon, rajtad, magán életeden, és a pénzeden is.) Ja és bocsi hogy nem teljesen a kérdésedre válaszoltam. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!