Hogyan tudom megakadályozni azt, hogy ha számítógépről lépek be közösségi oldalra, arról a mobilra ne menjen értesítés, hogy XY város környékéről jelentkeztem be felhasználóként? (Példa lent)
Sziasztok!
Nem örülök,hogy ezt kell tennem,de sajnos le akarom ellenőrizni barátom közösségi oldalának fiókját(fb.)és g-mailjét.Ez legyen mellékes,hogy miért,a technikai kivitelezésben kérnék segítséget.
Szóval tudom a jelszavát,beléptem itthoni gépről,erre azonnal kapott értesítést a mobiljára,hogy belépve XY település környékéről...
Barátom kinevetett,elmondása szerint az IP-cím beazonosításával kijelzi a telója,melyik településről lépnek be számítógépről a fb.oldalára.
Kérdésem a következő,hogy tudnék trükközni,hogy ne jelezze ki neki?
Másik fontos kérdés,ez csak fb-re vonatkozik?
Mert a g-mailjét is szeretném megnézni.Illetve nem tudom,hogy a g-mail-es belépéskor is kap-e értesítést?
Mert azzal is megelégednék,ha a g-mailjét tudnám ellenőrizni.Mert ugye oda kap értesítést fb-ről.
Elmondása szerint ha a wifi nincs bekapcsolva a telóján,akkor nem kap értesítést.
(Nem tudok közbenjárni,hogy ne legyen kikapcsolva a wifi,nem egy településen lakunk.)
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!