Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MafiaWars-szakértőktől: hogy...

MafiaWars-szakértőktől: hogy működik a felszerelés fenntartása?

Figyelt kérdés
Vagyis a fegyverek, páncélok, járművek fenntartási költsége honnan, mikor, miből, milyen időközönként kerül levonásra? És mi történik, ha épp nincs annyi pénze az embernek? Elveszik az adott holmi?
2009. aug. 25. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A cuccok "Upkeep"-je a Te bevételedből vonódik le, és óránként vonódik le ( vagyis amikor megkapod az új pénzadagot ).

Ha nincs épp pénzed akkor nem vettem még észre, hogy eltűnik-e. De szerintem nem.

De általában nincs olyan, hogy ne lenne pénze az embernek egyáltalán. Ha teheted tedd be a bankba, igaz, hogy a 10%-a levonódik a banki költségek miatt, de legalább ha megtámadnak nem veszítheted el.

Remélem tudtam segíteni valamennyit.

2009. aug. 25. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Helló,

Kösz, az odáig stimmelt is, hogy az én pénzemből (ki máséból... :D ), csak abban nem voltam biztos, hogy milyen időközönként és mennyi és hogyan. Tehát ezek szerint a bankban tároltból a teljes Upkeep óránként? Vagy esetleg csak a nyolcada, mint ahogy a Take-ből is az épületek összesített Income-jának az egynyolcadát kapod meg egy alkalommal?

De kösz mindenképp. :)

2009. aug. 25. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:
No, közben rájöttem, úgyhogy semmi gond. :) Tényleg csak az egynyolcada vonódik le, de az se óránként, hanem a Property-kből begyűjtött Take-ből minden alkalommal, amikor azt fölveszed. :)
2009. aug. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!