Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi androidos tableten?

Wifi androidos tableten?

Figyelt kérdés
A szomszédságban van 2, néha 3 wiki hálózat, egyiken sincs jelszó. Egy androidos tablettel szeretnék csatlakozni, de nem enged egyikre sem. A probléma az, hogy amikor connectelni próbálok, ő kiírja, hogy scanning... utána connect... majd disconnected. A wifi hálózat alatt, pedig azt írja Remembered. Próbáltam már egyszerre több wifire csatlakozni, próbáltam már másik városban, de semmi. Esetleg valami tanács? Kihagytam egy beállítást? Előre is köszi!
2012. dec. 27. 23:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Védik jelszóval. Nálunk is 9 re lehetne.

Wikink előtt próbáltuk, kódot vagy mit kért. Van saját, azóta nem néztem, van - e másik amibe beléphetnék....

Védjük jelszóval, de nincs garancia hogy letöltések nélkül, sima használattal nem lopikálják....

2014. jan. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!