Facebook oldalsávban ismerős valaki?
Figyelt kérdés
Lehet olyat csinálni, hogy valamilyen tevékenység ne jelenjen meg az oldalsávnál, vagy utólag kitörölni valahogy. Egy bizonyos ismerősömnél gyakran előfordul, hogy látom, hogy valamihez hozzászól, de mikor frissítem az oldalt, eltűnik onnan. Aki előtte meg utána csinált valamit, azt látom, de őt nem. Azt hogy?2012. dec. 26. 22:12
1/1 Vidékiman válasza:
Lehet persze! Ha saját idővonaladon vagy, a tevékenységeknél utólag ki tudod törölni, akkor az az oldalsávból is eltűnik, de ha simán mondjuk csak valaki posztol, Neked megjelenik oldalt, időközben törli a posztot, frissítésig Te még látod oldalt, viszont rákattintva már nem jelenik meg, mivel nincs minek megjelennie. Én is szoktam közzététel után azonnal törölni. Valamit elírok/rossz linket másolok be/nem ágyazta be a videót/stb.
:)Viszont a tevékenységek oldalsávban való megjelenését szabályozni szerintem nem lehet, csak utólag törölni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!