Hecvid kérdése:
Hogyan tudom megváltoztatni, a youtube-os profilképemet?
Figyelt kérdés
A probléma nem a profilkép megváltoztatásának helye, mert azt megtaláltam(név-->beállítás és megváltoztatom)
Az igazi probléma ott kezdődik, hogy miután megváltoztattam, a beállítások alatt átírja a képet, azonban Youtube jobb felső sarkában a nevem mellet, a régi kép van.
Ezt hogy lehet ténylegesen megváltoztatni?
2012. dec. 26. 20:30
1/4 Argloss válasza:
Ott a google+ vagy google fiókod képét mutatja, de azt a youtube-on csak te látod. Ha belépsz a google fiókodba akkor ott a profilbeállításokban tudod módosítani ezt a képet.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, erre is gondoltam, de ez sem segít, még mindíg ugyan az.
2012. dec. 27. 01:09
3/4 anonim válasza:
Ezzel nekem is problémám van. És már minden elképzelhetőt csináltam vele, de semmi. Viszont, ha másik gépről, vagy telefonról jelentkezek, be akkor már az újat mutatja, de a laptopomon még mindig a régit.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de azért leírom.
Nekem is ez volt a problémám, de egyszerűen meg lehet oldani. Miután a Google már az új profilképet mutatja, de a YouTube ugye még nem akarja, csak percek/órák/napok kérdése. Viszont, ha törlöd a böngésződből az előzményekkel együtt a cookie-kat (sütiket), amiket weboldalak gyorsabban való betöltése érdekében tárol, akkor megoldódik a probléma. Asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!