Miért nem tudom a toolbart törölni a Google Chrome-ból?
2 napja állandóan megjelenik a Chromeba ez a toolbar:
tény, használok Vuze-t már rég óta, de csak most jött be ez nekem, és telepítésnél nem kértem a Vuze toolbart.
Ezzel nem is lenne baj, de nem tudom törölni onnan sehogy.
Rámegyek (jobb gomb) ilyenek vannak: kikapcsolás, eltávolítás a chrome-ból.
Akár melyikre megyek rá mindig, ha kilépek és belépek a Chrome-ba, újra ott lesz.
Van ilyen a Chromen belül, hogy bővítmények kezelése, ott is megtalálható ez a Vuze Remote toolbar, ha onnan törlöm akkor is mindig vissza jön.
Kérlek segítsetek, mert azóta minden oldal elcsúszik, és valamit be sem hoz :S
erre gondolsz:
Vezérlőpult, programok telepítése és törlése?
Mert innen már minden toolbart töröltem, de így sem jó :S
A Vuze toolbar egy program letöltése során is rákerülhetett, amikor is ki lehetett pipálva, de te nem vetted ki a pipát.
Eltávolitása:
Ezt a bővítményes dolgot megcsináltam ezerszer kb, ami a videóba van, olyan meg nekem nincs a Chrome-n, már az szerintem ugyan az ami a bővítményeknél található.
Akárhányszor kitöröltem, mindig visszajött :O
Utolsó válaszoló: "Registryből..."
Ez egy program, vagy a Chromen belül van?
Registry a Windows regisztrációs adatbázisa. Ha véletlenül beletörölsz, akkor telepítheted újra a Windows-t.
Próbáld meg így: Három vonal, Beállítások, Induláskor: ott is benne van? Keresés: keresőmotorok kezelése. Innen is töröld. Nézd meg, nincs-e a Bővítmények között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!